Čistilna pena v spreju za splošno nego in zaščito kože,ter za nego in preprečevanje – blažitev preležanin pri medicinski negi. Vsebuje skrbno izbrane posebne zaščitne snovi: koži prijazni emulgatorji in izvlečki rastline hamamelis in kamilice. LOTIODerm pena emulzija zagotavlja odlične čistilne učinke ter odstranjuje in prekriva neprijeten vonj kože. Za boljšo učinkovitost in lažje čiščenje se pena razprši z enakomernim pritiskom. Ker je pena prijetno odišavljena je čistilni postopek tako za bolnike kot za osebje veliko lažji.

LOTIODerm služi za: splošno nego kože, preležaninsko profilakso, čiščenje občutljivih delov kože, otroško nego, geriatrično oskrbo. LOTIODerm je v prvi vrsti  prilagojen zahtevam na področju medicinske uporabe, saj ima odlične negovalne in čistilne učinke, dobro pokriva, se preprosto prši na tanke plasti, prijetno diši in je polnjen z okolju prijaznim plinom ter brez silikona.

Pakiranje: 400 ml doza.

Sestavine:voda,propilenglikol,propan/butan,polisorbat20,cetearil alkohol,pantenol, steareth-21, hamamelis, virginiana, bisabolol, ogljikov dioksid, propylparaben, metilparaben, ethylparaben, fenoksietanola, parfum.

141

IZBRANO ZA VAS

7 druge prodajne uspešnice
Izdelek dodan za primerjavo